Persluchtinstallatie

persluchtinstallatie
persluchtinstallatie

Persluchtinstallatie – Persluchtleiding

Onderhoud

Wist u dat een lekje van 1 mm in een persluchtleiding al snel zo’n 400 euro per jaar kost? Niet bepaald  duurzaam en slecht voor uw portemonnee. Regelmatige inspectie en onderhoud van uw persluchtinstallatie voorkomt dit probleem.

Nieuw of vernieuwen?

Uitbreidingen met de modulaire persluchtleiding van TESEO zijn gegarandeerd lekvrij, licht in gewicht en gemakkelijk. Vaak is zelfs demontage van leidingwerk onnodig. Dankzij de snelle montage van dit systeem is een nieuwe persluchtinstallatie of het vervangen ervan zeer aantrekkelijk geprijsd. De TESEO persluchtleiding is verkrijgbaar in diverse diameters, van 20 tot 110 mm.

Engineering & Advies

Professioneel advies over uw compressor persluchtinstallatie.  U krijgt professioneel advies over uw huidige persluchtinstallatie en/of over een nieuwe installatie. Dankzij het uitgebreide assortiment aan compressoren, drogers en appendages krijgt u altijd de best passende oplossing.  Duurzaamheid, energiebesparing, efficiency zijn daarbij sleutelwoorden. Persluchtcentrale Nederland is u graag van dienst en geeft deskundig advies. Uw huidige persluchtinstallatie onderhouden en repareren we vakkundig.

Persluchtinstallaties

Persluchtinstallaties zijn inmiddels een essentieel onderdeel in de industrie geworden en niet meer weg te denken. Perslucht is een zeer veilige en energiezuinige manier van energietransport en een onmisbare schakel in productieprocessen. U moet dan ook kunnen vertrouwen op een goede werking van uw persluchtinstallatie.

Persluchtcentrale Nederland is specialist in persluchtinstallaties voor het klein- en grootbedrijf. Wij leveren en monteren compressoren en benodigd leidingwerk in staal of Fusiotherm (kunststof, moflas, pp, glasvezel versterkt). Dankzij jarenlange ervaring lossen onze monteurs uw persluchtproblemen snel en vakkundig op. Zodat uw productieproces niet vertraagt. Naast compressoren en persluchtleidingen leveren wij de gehele bijbehorende perslucht infrastructuur.

Afhankelijk van de doeleinden adviseren we diverse materialen in verschillende diameters passend bij het gekozen luchtleidingsysteem.

  • gegalvaniseerd staal,
  • RVS,
  • kunststof
  • aluminium.

Persluchtcentrale Nederland

Persluchtcentrale Nederland werkt door heel Nederland en kenmerkt zich door intensief en persoonlijk klantcontact. We reageren snel en adequaat op uw wensen of problemen. Vanzelfsprekend denken we graag met u mee en geven u graag vakkundig advies.  Vakmanschap, betrouwbaarheid en goede service zijn naast duurzaamheid en veiligheid onze kernwaarden.

Of het nu gaat om een nieuwe persluchtinstallatie of om onderhoud & reparatie van een bestaande installatie: Persluchtcentrale Nederland is uw betrouwbare partner!

 

Advies/contact

Neem nu contact op voor een vrijblijvend persoonlijk advies op maat en een prijsopgaaf.  Of bel  0182 76 47 87 .