Ingersoll Rand zuigercompressor

Zuigercompressoren

Van hobbycompressor tot industriële compressor

Perslucht Centrale Nederland levert zuigercompressoren van Ingersoll Rand. Kenmerk van deze zuigercompressoren zijn betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Dit geldt voor zowel de hobby compressor als voor de robuuste professionele T30 zuigercompressor. De zuigercompressoren van Ingersoll Rand zijn leverbaar van 1,1 kW tot 22 kW, eventueel voorzien van een filterstraat en een speciale persluchtdroger voor hoge inlaattemperaturen. Bekijk voor aanvullende informatie de brochures, of neem contact op met Perslucht centrale Nederland op telefoonnummer 0182-76 47 87 of met het contactformulier.

Ingersoll Rand brochure zuigercompressoren   Ingersoll Rand zuigercompressor brochure T30 zuigercompressoren

voor hobby en professionele toepassingen

Hoe werkt een Ingersoll Rand zuigercompressor?

Bij een zuigercompressor wordt een zuiger naar voren bewogen in een cilinder via een krukstang en krukas. Als één zijde van de zuiger wordt gebruikt voor compressie heet dat enkelwerkend. Als beide zijden van de zuiger, namelijk de boven- en onderzijde, worden gebruikt, heet dat dubbelwerkend.

De veelzijdigheid van de zuigercompressoren kent nauwelijks grenzen. Een zuigercompressor kan zowel lucht als gassen samen persen met maar heel weinig aanpassingen. De zuigercompressor kan lucht en gas samendrukken tot een (zeer) hoge druk, zoals voor ademluchttoepassingen.

De samenstelling van een zuigercompressor varieert van één enkele cilinder voor lage druk/laag volume tot een meertrapsconfiguratie-compressiekabel voor zéér hoge druk. In dat geval wordt de lucht trapsgewijs samengeperst, waarbij de druk bij iedere trap verder wordt verhoogd.

Ingersoll Rand zuigercompressor voor hobbyist tot professional  betrouwbare compressoren die ook  gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen zijn. Dat geldt zowel voor een hobby compressor tot een professionele T30 zuigercompressor. Compressoren zijn leverbaar van 1,1 kW tot maar liefst 22 kW.

 

Klik voor meer informatie of een afspraak of bel 0182-76 47 87