Aerius de betaalbare compressor voor het MKB

betaalbare compressor

De betaalbare compressor

Speciaal voor het MKB ontwikkeld

Goede prestaties – aantrekkelijke prijs

De betaalbare Aerius compressor is speciaal ontwikkeld voor werkplaatsen waar goede prestaties tegen een aantrekkelijke prijs gewenst zijn. De Aerius compressor is leverbaar vanaf 5 kW t/m 37 kW eventueel gemonteerd op een buffervat en aangebouwde droger.

Door de eenvoudige opbouw van de compressor en de goede bereikbaarheid van de  onderdelen zijn de total cost of ownership tot een minimum beperkt.

Laat u verrassen door deze nieuwe compressor op de Nederlandse markt en maak aan afspraak met onze adviseur voor een uitgebreide kennismaking met de  Aerius compressor.

Aerius: de betaalbare compressor. toepassingen

Persluchtcompressoren vinden we in de meest uiteenlopende bedrijfstakken, van een kleine APK garage tot aan grootschalige Ziekenhuizen.

U vindt bij ons nieuwe én gebruikte betaalbare compressoren van 0,7 tot 400 kilowatt.  Kies uit een uitgereid assortiment top tegen scherpe prijzen met een uitgebreid garantieprogramma ( dat ook nog eens verlengd kan worden).

De werking van een compressor

Een compressor perst lucht samen. Dat is het doel van een compressor. Dat samenpersen kan op meerdere manieren: met zuigers of schroeven. Schroeven hebben meer rendement en leveren de meeste lucht op, maar zijn duurder. De druk van samengeperste lucht varieert van 6 bar tot wel 22 bar of meer.

De samengeperste lucht wordt direct afgegeven of opgeslagen in een ketel of drukvat. De ketel fungeert als een buffer. De compressor beschikt over één of meerdere uitgangen, waar u een persluchtslang op kunt aansluiten. Als er geen slang is aangesloten, stroomt er geen lucht. Uiteindelijk kunt u aan het uiteinde van de slang uw luchtgereedschap aansluiten.

De benodigde hoeveelheid lucht hangt af van het aantal en type gebruikte gereedschappen. Als perslucht gebruikt wordt neemt de druk in ketel af. Op een bepaald moment wordt de onderdruk te laag en slaat de compressor aan om de druk weer op peil te brengen.

Met de juiste compressor kunt u continu doorwerken, maar als het luchtgereedschap meer lucht afneemt dan de compressor kan leveren, raakt de ketel uiteindelijk leeg. Dan moet u wachten totdat  de ketel weer op druk is gebracht. Graag adviseren we u welke betaalbare compressor u nodig heeft voor de door u gewenste toepassing.